Sparge monopolul!

Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011, calculate de un organism european abilitat:

50% – benzina!

46% – motorina!

sursa aici!

DECI DA!, avem unele dintre cele mai mici taxe din EUROPA!

nu ma credeti pe cuvant, verificati!

Concluzia este ca BENZINARII NE JEFUIESC  CU COMPLICITATEA STATULUI! (consiliu concurentei se face ca acheteaza de 5 ani)APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !
MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !

Din 17 ianuarie 2011, si pana cand pretul va fi 3.8 RON si va ramane acolo,  NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM/ omv-petrom !!!, si nu, nu este ok 3.81, 3.89 !
Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.

Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).

Imprastiati acest site  in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani.

Alatura-te si tu si trimite la TOTI PRIETENII! Informeaza pe cei care nu au internet! este foarte important sa actionezi  ACUM, fiecare persoana informata de tine poate informa la randul ei !

Fiecare persoana conteaza!

Nu mai alimenta de la PETROM OMV!

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by spargemonopolul on 17 ianuarie 2011 - 11:17

  17.ian.2011 Pret bezina 95:

  Republica Moldova : 14.95 lei modovenesti -> 3.91 RON
  Bulgaria : 2.25 BGN = 4.908825 RON
  Ukraina : 8.4 UAH = 3.37176 RON
  Ungaria : 350 HUF = 5.39 RON
  Serbia : 119.4 RSD = 4.84764 RON

  Unul dintre argumentele celor impotriva boicotului este ca un pret scazut al benzinei va atrage un flux mare de „europeni” care vor veni sa alimenteze de la noi. Probabil nu au verificat preturile la benzina din zona, dupa cum se observa in afara de Ungaria noi suntem pe locul doi, cine ar putea sa vina sa alimenteze de la noi ? acum poate doar cei din Ungaria de langa granita, tiruri care vor trece prin Ungaria …si cam atat. Nu renteaza sa vii de la 100km sa faci un plin ieftin in alta tara, deci impactul ar fi total marginal! asta ar fi ultima grija, companiile stiu cum sa-si protejeze venitul nu trebuie sa ne ingrijoram noi, solutii sunt.

 2. #2 by ixnx on 20 ianuarie 2011 - 21:11

  pisamash pe badea ca v-a tampit pe toti..

 3. #3 by XYZ-coordonatele_succesului on 8 februarie 2011 - 14:01

  Ce amatori!!! Voi chiar credeti ceea ce spuneti? Ganditi-va ca toate firmele mari din Romania au contract cu Petrom sau OMV. Credeti ca 5% (noi amaratii) vom falimenta cea mai mare firma din Romania? Treziti-va la realitate si ganditi-va la ceva mai bun.

 4. #4 by Raspopitu' on 3 martie 2011 - 13:11

  Uite asa face Unchiu’ Sam vreju’ mare avand monopol pe pretul barilului de petrol si bineinteles ca altii mai mici (OMV Petrom) profita si ei…inclusiv statul roman prin accizele nesimtite aplicate. Eu personal le dau la toti la mansarda, circul cat pot de putin cu masina, in rest circul cu bicicleta cand temperaturile de afara imi permit acest lucru..Daca ar face majoritatea acest lucru pretul benzinei ar scadea, altii mai hotarati din Europa au reusit,la noi de ce nu se poate?

  • #5 by SpargeMonopolulOMVPETROM on 3 martie 2011 - 13:30

   🙂 , pentru ca nimanui nu-i pasa, este prea putin destupat la minte ca sa-i pese, nu are ochi sa vada ca o sa cumpere din mizeria aia de salariu o sa cumpere de doua ori mai putin! el nu vrea sa vada ca de pretul la combustibil este legat tot, pune botul la toate mizeriile de manipulari ordinare cu pretul benzinei in europa, minciuni ecologiste …etc.

 1. Se contureaza tinta ..boicot OMV PETROM!, « Sparge MONOPOLUL OMV PETROM !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: