Protest ! din 17 ianuarie pe termen nedefinit!

In curand o sa fie cea mai potrivita descriere pentru ROMANIA , vaca moarta LANGA pasunea EU,  exploatata pana la epuizare, fara nimic de ramas de oferit, o sa murim in anonimat la margina EU care a pastrat in tot acest timp un gard de fier intre noi si iarba (visul) unei vieti mai bune. Acesta este un apel catre toti Romanii care mai au un dram de patriotism ramas, acest protest este pentru ROMANIA si toti romanii care au ramas aici sa lupte pentru o viata mai buna,  NU este un protest pentru pretul benzinei, pretul benzinei influenteaza TOATE CELELATE PRETURI, ESTE un protest pentru dreptul la viata, pentru eliminarea taxei pe supravietuit! (da, pretul la paine, cartofi etc depind de pretul benzinei).

 

Foarte important :

– distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

– adaugati acest blog in blogroll

– nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !

NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV

vrem benzina la 3.8 RON/litru

NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la POMPE!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la  Agip, Lukoil, Rompetrol  si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON  sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele „burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!,  deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Am gasit pe internet dar nu recomand :

SUNTEM BATJOCORITI ! AJUNGE !
Petrolul scos din pamantul Romanesc Pentru care au murit in razboaie milioane de Romani ne este vandut de catre NEOHABZBURGII de la OMV si alti VENETICI la preturi nesimtite….. MINIMA rezistenta iti cere sa boicotezi aceste Companii MACAR ATATA LUCRU POTI FACE ! DACA VOM FI UNITI VOM INVINGE ….OBIECTIVUL ESTE SCADEREA PRETULUI LA COMBUSTIBIL PRIN REDUCEREA PROFITURILOR NESIMTITE ALE COMPANIILOR PETROLIERE ….. De azi incepe boicotarea companiilor petroliere.

1. BLOCATI AUTOCISTERNELE IN DREPTUL RAFINARIILOR(daca 100 de masini fac o stationare de 20 secunde in dreptul iesirii din rafinarie se incetineste aprovizionarea )
2. INCETINITI MASINA (PUNETI FRANA!) cand vedeti in Oglinda retrovizoare o cisterna OMV(Actionati in tandem astfel incat daca sunt doua masini circuland in paralel cisterna sa nu va poata depasi… daca faceti asa pe tot parcursul traseului le ingreunati aprovizionarea)
3. SOFERII PROFESIONISTI(flote auto companii transport) ANUNTATI-VA PRIN STATII SI APLICATI PUNCTUL 1 SI 2 (de mai sus) COORDONAT pe parcursul a mai multi zeci de kilometri.
4. CLAXONATI INTENS CAND TRECETI PE LANGA AMBASADA AUSTRIEI ( STATUL AUSTRIAC este ACTIONARProprietar OMV PETOM)
5. TRIMITETI MAILURI IN CASCADA la AMBASADA AUSTRIEI bukarest-ob@bmeia.gv.at , http://www.ambasada.ro/admin/bukarest-ob@bmeia.gv.at
6. CALXONATI INTENS CAND TRECETI PE LANGA SEDIUL ”CONSILIULUI CONCURENTEI” ( Nu isi fac treaba sanctionand Cartelul petrolistilor ce impune pretul ridicat desi petrolul este Romanesc nu are nici o legatura cu pretul international in crestere)
7. SUNATI INSISTENT LA TELEFOANELE CONSILIULUI CONCURENTEI (Apoii inchideti) astfel le BLOCATI si ii exasperati (Si ei o fac prin neimplicare ) 021.318.11.98 / 021.318.11.99
Fax: 021.318.49.08 ….. / Tel: 021.405.45.49
Fax: 021.316.49.09 trimiteti mailuri de protest la presa@consiliulconcurentei.ro …….. luminita.popa@consiliulconcurentei.ro
8. AFISEAZA PE GEAMUL SPATE AL MASINII ” BOICOT ” REDUCETI PRETUL NESIMTIT LA CARBURANTI”
9. VORBESTE SI CU ALTII:
10. INTERPELEAZA PARLAMENTARI DIN CIRCUMSCRIPTIA TA ELECTORALA PRESEAZA-I CU PETITII
11. MILITEAZA PENTRU NATIONALIZAREA COMPANIEI PETROM …” PETROLUL ROMANESC TREBUIE SA APARTINA ROMANILOR
12. STRANGETI-VA GRUPURI DE PRIETENI SI BLOCATI BENZINARIILE PE RAND PRIN PLATA CU MONEDE
13. fLOLOSITI RETELELE DE SOCIALIZARE ”FACEBOOK…. TWEETER NETLOG…” PENTRU RASPANDIREA PROTESTULUI

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by Andrei on 18 ianuarie 2011 - 17:00

  Benzinariile Rompetrol, MOL, OMV au preturi mai mici?

  • #2 by SpargeMonopolulOMVPETROM on 18 ianuarie 2011 - 17:37

   :), orice pret la benzina peste 5 RON este culpabil, am ales PETROM (ROMPETROL) OMV pentru ca ei sunt cei care administreaza petrolul din subsolul romanesc, ei chiar au mijloacele de a mentine acest pret la un nivel decent!, de fapt ar putea sa vanda benzina la 3RON/l si chiar ar avea profit!, al doilea motiv este ca ei sunt cei care dau tonul la scumpiri, MOL cumpara conbustibilul de la OMV/PETROM. deci cumparand de la MOL nu am facut nimic.

 2. #3 by cercopitica on 19 ianuarie 2011 - 11:55

  Sustin aceasta campanie !!!

  NU VOI MAI ALIMENTA DE LA PETROM SI OMV !!!!!!!!!!!!!!

 3. #4 by Marian on 20 ianuarie 2011 - 19:17

  Foarte buna ideea…falimentam Petrom pana cand scade pretul…NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM…daca suntem uniti vom reusi

 4. #5 by Marcus on 29 ianuarie 2011 - 22:29

  Nu alimentez de la petrom rompetrom sau omv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: