campania CityNEWS un mare fas, siteul boicotlapompa.ro cazut

CityNEWS a incercat sa prinda un pic de publicitate marsand pe sustinerea boicotului soferilor,  ce au facut ? probabil au in urma efortului de moment au scos din anonimat revista marind numarul de cititori cel putin pentru ianuarie 2011 cu 20% (enorm),  in afara siteului asa cum ati ghicit ….. nu exista nici o campanie CityNews, tragand linie, siteul  www.boicotlapompa.ro a meritat cu varf si indesat mini efortul.

Ce fac celelate siteuri ? ieftinitibezina.blogspot.com si eject.tk sunt UP, articolele nu au mai fost updatate din 20 ianuarie.

Intrebarea este CE FACETI VOI ?

Cati dintre voi ati popularizat boicotul ? cati au dat linkul mai departe  ? a fost clar din capul locului ca nu o sa vedeti la TV boicotul!

Cati dintre voi au ocolit OMV PETROM ??

Cativa oameni nu pot schimba lucrurile, dar 100 000 pot!

3000 de vizite intre-o luna ? incredibil de putin, ne indreptam vertiginos spre marginea prapastiei, combustibilul o sa ajunga la 10 RON/litru intr-un an iar preturile la tot inclusiv (mai ales)  la mancare  o sa explodeze!, mai incalzeste pe cineva constatarea ca ar fi putut face ceva sa nu se ajunga acolo ?

REALIZATI CAT DE IMPORTANTA ESTE DE FAPT MIZA ?

Mergand pe ideea ca nu aveti timp de „prostii” ca sunteti prea ocupati sa hraniti familia o sa realizati cand preturile o sa creasca cu 100% ca munca voastra valoreaza de doua ori mai putin, …iar!, lantenta si blazarea de acum, asteptarea sa faca altii totul o sa ne ingroape pe toti.

Si tot ce aveti de facut este sa planificati un pic consumul si sa ocoliti OMV-PETROM,  stiu ca sunt peste tot si nu este usor,, dar se poate!, eu ii ocolesc cu succes din octombrie anul trecut.

 

BOICOTUL TREBUIE SA CONTINUIE!

Reclame

, , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: