Benzina 6 RON/litru! …mai pare atat de ireal 7 RON/litru ? dar 10 RON/litru?

Stiti cat este redeventa petrolistilor pentru petrolul estras din RUSIA ? 347$/tona, cat este redeventa pentru petrolul extras din RO ? 30 EUR/tona!

A mai fost scoasa o reducere , un protest ici colo… (Stiati ca Libia produce doar 1.5 mil barili pe zi ? primi 3 producatori mondiali produc in jur de 9 mil/zi  FIECARE!)  …oricum motive suficiente pentru benzinari de a urca pretul extrem de curand cu 30%.

Cat costa petrolul extras din solul romanesc ? 20$ pe baril! ia comparati asta cu petrolul BRENT care costa 120$/baril! unde este diferenta ?

Cat ne costa inertia ? 3 mariri in ultimele  3 zile ….si o benzina la un pret dublu fata de ce putea sa fie! in curand va fi TRIPLU!, evident ca si mancarea, intretinerea, restul produselor se vor scumpiu corespunzator.

Va rog sa alimentati in continuare de la OMV PETROM, oricum ROMANIA aduce 78% din profit la nivel de grup, macar intram in cartea recordurilor ca tara cu cei mai multi tampiti pe km.

SA NU DATI ACEST LINK MAI DEPARTE! ar fi pacat sa nu fim primi prosti cu combustibilul cel mai scump din EUROPA in conditiile in care il avem pe al nostru de 6 (sase) ori mai ieftin (!).

Macar asa voi fi lamurit  si ma mut cu tot cu sperante intr-o tara cu apa calda.

 

Reclame

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: