ACCEPT SI SUPUNERE

Eu nu inteleg DE CE compara toata lumea pretul de la noi cu pretul din afara! avem  salariile din afara ? pretul la mancare este cumva comparativ cu Germania, Italia ..etc ? dobanzile la credit sunt egale cu ce este afara si nu camatareala de acum ? avem drumurile pentru care platim taxe peste taxe la nivelul de afara ? in Bucuresti nu ai unde parca masina,  mie mi-au ridicat-o si am platit 800 RON(!)  este normal ?

Eu nu inteleg de ce toata lumea plange de mila statului si considera normal sa tot ia si sa nu mai puna nimic inapoi. Orice om normal stie ca de unde nu semeni nu mai culegi.

Eu nu inteleg de ce unii se tot dau desteptii si-i dau tare tare cu economia de piata, capitalismul si ecologismul punand umarul la spalarea pe creier nationala, …voua vi se pare normal sa te nasti DATOR ? singurul tau drept este de a muncii pe un salariu de cacat in beneficiu altora. Tie ti se pare normal ca petrolul tarii tale ( si in teorie si al tau) sa fie dat gratis catre straini si revandut la niste preturi obscene inapoi catre tine ? AFLA ca in tarile arabe benzina este la un pret sub cel al apei inbuteliate si cetatenii primesc o suma anuala din vanzarea acestui petrol!

Se spune ca a face un lucru gresit este normal, dar a persista in greseala este o nebunie,  CAT TIMP o sa mai asteptam sa faca treaba altii pentru noi ?

NU mai incercati sa gasiti justificare pentru lasitatea voastra cautand adevarul in articole platite, NU CONTEAZA care este pretul de afara!, o intelegere are doua parti, de ani si ani tot ne onoram partea noastra dar in schimb primim numai suturi si taxe suplimentare.

Ce se poate face ?

In mod sigur nimic cu discutii sterile si jocuri cu cifre cand realitatea este atat de evidenta!

Un lucru este cert,  lipsa de reactie din partea noastra o sa ridice combustibilul la preturi nebunesti si restul produselor o sa fie trase dupa el, lipsa de protest inseamna ACCEPT SI SUPUNERE si deschide calea unor scumpiri viitoare.

NU lasati lacomia unora sa ne ingroape pe toti, puneti umarul si  BOICOTATI OMV,PETROM!!!!!!!

Reclame

, , , , , , , , , , ,

  1. #1 by Miky on 15 aprilie 2011 - 12:42

    Daca ati fi avut cat de putin creier v-ati fi dat seama ca salariile sunt de vina, ci nu pretul carburantului care este OK in raport cu preturile din Europa. De ce nu boicotati guvernul? Aaaaaaaaa, fiindca aveti in voi putin Corneliu Zelea Codreanu dar nu destul de mult incat sa faceti ceva. Cumparati de la alte statii de pompare si va dati rotunzi la sotii si prieteni, ca doar sunteti niste revolutionari voi.

  2. #2 by cristi m on 23 februarie 2012 - 21:31

    Indiferent ce spune un „Miky” sau altcineva, ceea ce fac companiile petroliere este jaf. V-ati gandit vreodata cat inseamna ca procent in pretul de fabricatie o crestere a pretului pertrolului cu cativa dolari ? Va garantez ca nu la ordinul procentelor din pretul benzinei. Eu cred ca boicotarea OMV Petrom este un bun inceput. Daca vanzarile lor scad substantial comparativ cu alte companii, se vor mai gandii la politica de preturi. Dupa aceea putem sa avem in vedere alta companie ! PE MINE M-ATI CONVINS ! DE MAINE NU MAI CUMPAR COMBUSTIBIL DE LA OMV PETROM !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: