INTRA AICI->> BOICOT PERMANENT BENZINARII OMV PETROM!

BOICOTUL BENZINARIILOR NU VA FI TELEVIZAT!

Sigurele surse de informare rămân site-urile si blogurile, dar și acestea trebuie selectate cu discernământ.

Una din intențiile acestui site este deasemenea de a fi deasemenea o sursa de informare, vom selecta si comenta cele mai relevante articole aparute in presa legate de acest boicot si obiectivele sale direct sau indirect încercând sa va oferim realitatea din spate lor cât mai putin distorsionata cu putința.

Scopul nostru principal este DE ORIENTARE a actiunilor.

Este de acum evident eșecul acțiunilor cu monezi, nu am susținut niciodată aceasta acțiune, asa cum am mai zis energia pe care o investim in acest boicot nu este infinita si trebuie alese cu grija acele acțiuni care aduc un maxim de randament pentru a evita prin actiuni greșit orientate ca scopul si obiectivele  nostru sa cada în derizoriu in media intrând la rubrica Diverse/Entertainment.

Toate aceste greșeli deja sunt exploatate la maxim, referințele actuale fiind făcute la eșecul actiunilor cu monede nefiind nicaieri pomenita in media TV existenta unui BOICOT orientat cu obiective reale. Considerând aceasta, in percepția publica acest boicot ÎNCĂ NU EXISTA,  de aceea avem nevoie de tot ajutorul necesar pentru al face cunoscut!

Cine suntem ? In primul rand ROMANI, si in al doilea rand soferi,  pretul carburantilor nu afecteaza numai soferii, afectează toate preturile din piata.

Pe cine boicotam ? grupul OMV PETROM, nu mai este loc de dat inapoi! pentru o batalie mare trebuie si un zmeu mare! rezultatele vor fi pe masura, cati ar fi plans daca ar fi disparut AGIP de pe piata ? tot noi ..intaream monopolul!

Cat timp va dura acest boicot ? pana cand pretul la pompa va fi pentru benzina premium 95/motorina va fi       3.8 RON/litru , NUMAI IN ACEL MOMENT VOM INTRA IN BENZINARIILE OMV/PETROM , nu este 3.8 RON realist ? in acest moment avem un sondaj de opinie in derulare, cele mai multe optiuni au fost pentru 3.4 RON/litru,  vom  rula acest sondaj pana vom avea 10000 de voturi, cifra rezultata va fi obiectivul nostru, pana atunci ramane 3.8 RON/litru. Rog sa rulati si dvs astfel de sondaje, astept de asemenea opinii pertinente pro si contra.

Cum se va desfasura boicotul ? simplu, alimentam de la oricare alta statie (ROMPETROL, AGIP, LUKOIL), fara blocaje, fara actiuni la pompa cu monezi, de ce ? asa cum am mai explicat in alte circumstante, aceasta cauza nu este numai a noastra, de pretul benzinei depinde pretul oricarui produs de pe piata, intelegerea si sustinerea restului populatiei nu poate fi decat folositoare

Cum popularizam ?

– „Subscribe to this blog” – pentru veti fi la curent tot ce se publica pe acest blog, veti putea da linkuri catre articolele aparute catre toti cunoscutii mentinand atentia treaza asupra boicotului fara a risca sa-i plictisiti cu acelasi „text”

– mesaje pe programele de messagerie (YM ,GTALK, email )

– fluturași (guri metrou, mall-uri etc)

– informati inclusiv cunostintele fara acces la internet

Va așteptam cu articole si sugestii!!

Avem nevoie de coautori, de oameni care se vor implica activ, vor scrie articole, vor posta linkul catre acest site la orice articol legat de pretul la combustibil, care vor scrie fluturasi, sau popularizeaza pe blogul propiu. Pentru toti ceilanti cu mai putin timp ….este suficient sa ocoliti OMV PETROM, dar nu strica deloc sa le spuneti cunostintelor, amicilor despre acest boicot.

Reclame
 1. #1 by Florin on 27 ianuarie 2011 - 15:19

  Pai majoritatea celor care au votat propun 3,4 lei/litru pentru ca este cea mai scazuta valoare dintr optiunile din sonsaj. Daca puneai 1 leu, atunci 1 leu se vota. Un pret decent ar fi undeva in jurul la 4,2. Nu poti stabili pretul real printr-un sondaj. Acum sa nu cadem si in extrema cealalta, romanului de regula ii place sa primeasca totul gratis fara sa depuna vreun efort…

  • #2 by SpargeMonopolulOMVPETROM on 27 ianuarie 2011 - 15:32

   adevarat 🙂 pretul „decent” in Ucraina e 3.3, in Rep Moldova e 3.8 , oare care este totusi limita inferioara posibila in RO ? eu am spus 3.8 in ideea ca pastram si concurenta, si petrolul are origini autohtone sau asiatice mai ieftine. Astept de la voi articole documentate care sa-mi confirme obiectivul de 3.8 sau sa-l infirme si sa propuna un altul mai realist.

 2. #3 by cismas romeo on 22 martie 2011 - 16:21

  la arad au aparut fluturasi de genul asta,dar cam puturosi santem noi romanii sa ne ridicam de pe cururi sa facem ceva pt noi,mai bine asteptam doara ,doara se intampla ceva,toti ar trebui sa ne implicam la boicotul asta!!

 1. ACCEPT SI SUPUNERE « BOICOT TOTAL OMV PETROM !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: